Τσίπρας σε Καμμένο: Αντιλήφθηκα έγκαιρα την προσπάθεια σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση προ ενός κρίσιμου εθνικού θέματος (Βίντεο)

«Είμαι εδώ», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου στη Βουλή ότι τον «εκτέλεσε».

  Δείτε

«Είμαι εδώ», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου στη Βουλή ότι τον «εκτέλεσε».

«Δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω την εντατική προσπάθεια που καταβάλετε να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα μπω θέλω σε ψυχααλυτικές απαντήσεις. Είπατε ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες και που ήραν στο μυαλό οι στίχοι του Καβάφη: Καινούργιους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα έβρεις άλλες θάλασσες.

«Ίσως σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε τέσσερα χρόνια», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Θα με ευγνωμονείτε που αντιλήφθηκα έγκαιρα την προσπάθεια σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση προ ενός κρίσιμου εθνικού θέματος. «Θα με ευγνωμονείτε που δεν θα μείνετε στην ιστορία ως νέος Αντώνης Σαμαράς».

Τσίπρας σε Καμμένο: Θα με ευγνωμονείς που δεν σε άφησα να γίνεις Σαμαράς

Παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟhttps://left.gr/news/paremvasi-toy-al-tsipra-sti-voyli-gia-tin-kyrosi-toy-protokolloy-entaxis-tis-voreias-makedonias

Gepostet von left.gr am Freitag, 8. Februar 2019

Απάντηση του Πάνου Καμμένου στον πρωθυπουργό

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί