Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από Λούκια προς Βασιλική του Δήμου Γόρτυνας

Σιγά – σιγά, ένα – ένα, τα προβλήματα παίρνουν το δρόμο προς τη λύση.

Προκηρύχθηκε ηλεκτρονικός διαγωνισμός προκειμένου να επιλεγεί  ανάδοχος για το έργο «συντήρηση δρόμου από Λούκια προς Βασιλική» του Δήμου Γόρτυνας προϋπολογισμού (χωρίς ΦΠΑ) 198.387 ευρώ (ΑΔΑ: ΩΜΔΤ7ΛΚ-ΣΓΖ).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές ηλεκτρονικά έως την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στις 10.00 π.μ.

 

Η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίστηκε μετά από ενέργειες του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Βαγιωνιάς, Νίκου Βεργετάκη με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής.

 

Το έργο «συντήρηση του δρόμου από τον οικισμό Λούκια προς τον οικισμό Βασιλική» χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα από τον φάκελο «συντήρηση οδικού δικτύου Κρήτης και επισκευή – συντήρηση – βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και μέσων Περιφέρειας Κρήτης».  

 

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο του έργου, στον υφιστάμενο δρόμο θα γίνει ασφαλτόστρωση  ενώ εκατέρωθεν του οδοστρώματος προβλέπεται κοιτόστρωση από σκυρόδεμα για την απορροή των ομβρίων υδάτων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί