Ανακοίνωσαν την εμπορική τους συνεργασία ΠΑΕ ΟΦΗ και Τράπεζα Πειραιώς (Φωτο)

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασαν σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης την έναρξη της εμπορικής τους συνεργασίας και τη νέα πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για πάνω από 15 χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από εμπορικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας.

Η φιλοσοφία της Τράπεζας συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν στον χώρο του ποδόσφαιρου, με τις δύο πλευρές να προσβλέπουν σε μια αγαστή συνεργασία, σε στέρεες βάσεις και σε βάθος χρόνου.

Η εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει στην Τράπεζα Πειραιώς την αποκλειστική δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα. Το πρώτο από αυτά είναι η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία είναι συνδεδεμένη με πρόγραμμα πιστότητας και θα προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μοναδικά δώρα και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη τους ομάδα.

Η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa θα ξεκινήσει να διατίθεται στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κατά την περίοδο της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι Μιχάλης Μπούσης, Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Άγγελος Παλυβός.

 

(Απο αριστερά):
Γιώργος Σαμαράς, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ιωάννης Ρόκκας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς, Βασίλειος Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς, Μιχάλης Μπούσης, Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Άντζελο Παλυβός, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ιωάννης Γραμματικός, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Βασίλης Κουτεντάκης, ανώτερος διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος δήλωσε:

“Αυτή η νέα συνεργασία θα έχει αρκετά εμπορικά οφέλη για την κοινωνία της Κρήτης. Μας δίνει η δυνατότητα να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο αγωνιστικά όσο και από την πλευρά των υποδομών. Η Τράπεζα Πειραιώς με περισσότερα από 40 καταστήματα και θα συνεχίσουμε την παρουσία μας στην Κρήτη ακόμα περισσότερ. Γνωρίζουμε ότι γίνεται στον ΟΦΗ μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας”.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Μπούσης αναφέροντας “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς για την συνεργασία μας και δεν είμαστε μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι. Η συνεργασία μας είναι για 5 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο και προχωρήσαμε πολύ γρήγορα. Η Τράπεζα Πειραιώς ήθελε να βοηθήσει τόσο την Κρήτη όσο και τον ΟΦΗ. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας και εύχομαι μετά από πέντε χρόνια να την συνεχίσουμε για ακόμα πέντε”.

Ακολούθησε ο Άγγελος Παλυβός, ο οποίος δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και η συνεργασία αυτή ανεβάζει και το δικό μας brand name όταν συνεργάζεται με τέτοια brand name. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΟΦΗ που έχει δουλέψει πολλές ώρες, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα για να βελτιωθεί η ομάδα. Όπως βλέπει ο κόσμος, αρχίζει και γυρνάει η κατάσταση”.

Ο Γιώργος Σαμαράς πήρε τον λόγο αναφέροντας:  “Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις σε ανθρώπους και εταιρείες και να βλέπουν μέσα στα μάτια σου το όραμα που έχεις για μια ομάδα. Αυτό φαίνεται και από την 5ετη συμφωνία που έχει γίνει αλλά και το πόσο γρήγορα εξελίχθηκαν τα πράγματα. Το να πιστεύουν σε κάτι που πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι και με αυτήν την εμπιστοσύνη που υπάρχει και με την θέληση θα γίνουν πολλά πράγματα. Με την έλευση τέτοιων εταιρειών, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ και μας δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα.  Η Τράπεζα Πειραιώς είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τον αθλητισμό, γνωρίζω καλά τα στελέχη της μέσα από την συνεργασία που έχουν με την εθνική ομάδα. Με το κοινωνικό έργο που παράγουν θα γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα”.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Ρόκας, αναπληρωτής Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, αναφέροντας: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού. Μέσα από αυτήν την συνεργασία στοχεύουμε σε τρία μέρη: Τις ομάδες, τους φιλάθλους και την ομάδα.  Θα βοηθήσουμε τον ΟΦΗ να αυξήσει τα έσοδα του και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την σχέση του με τον κόσμο του. Θα δώσουμε την δυνατότητα στους φιλάθλους του ΟΦΗ να κερδίσουν αρκετά δώρα, πόντους και με στόχο να τους βοηθήσουμε να ζήσουν ακόμα περισσότερο αυτήν την εμπειρία που έχουν με την ομάδα”.

Ακολούθησε ο αναπληρωτής διευθυντής, Γιάννης Γραμματικός, που δήλωσε: “Με την βοήθεια της ομάδας του κυρίου Μπούση, είδαμε το όραμα του Γιώργου (Σαμαρά) και με την βοήθεια του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, καλοσωρίσαμε την κάρτα του ΟΦΗ στην γκάμα των προϊόντων μας. Η OFH Visa θα αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν για τον κόσμο του ΟΦΗ με πολλά οφέλη για εκείνους. Σου δίνει την δυνατότητα να κουβαλάς πάνω σου τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

Τον λόγο πήρε ακολούθως ο Εμπορικός Διευθυντής του ΟΦΗ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης ο οποίος ανέφερε: ” Σε κάθε φάση έργου, υπάρχουν τρία στάδια. Υπάρχει η ιδέα, η υλοποίηση και η αξιοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ρόκα, Βασίλη Κουτεντάκη, Γιάννη Γραμματικό που προχώρησαν στην υλοποίηση και την υποστήριξη της συνεργασίας.  Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τον κύριο Μπούση τον γνώρισα μέσα από την συνεργασία μας με τον ΟΦΗ. Είναι περισσότερο μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης.  Είδαμε στον ΟΦΗ ότι έχει κόσμο σε όλη την Ελλάδα με 600.000 Κρητικούς σε όλη την χώρα, ήταν πολύ καλή ιδέα για να υποστηρίξουμε αυτήν την ιδέα. Η Τράπεζα πρώτα κοιτάζει την αξία της συνεργασίας. Πιστεύουμε στον ΟΦΗ, πιστεύουμε ότι η Κρήτη αξίζει να έχει μια δυνατή ομάδα.

Σίγουρα η προσπάθεια του να δυναμώσει μια ομάδα δεν είναι τρίμηνη, ούτε ετήσια. Είναι δύσκολο το εγχείρημα της 5ετιας όμως από την πλευρά μας κρίναμε ότι πρέπει να δοθεί ένα διάστημα και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στην διοίκηση να δημιουργήσει έργο. Οι συνεργασίες μας είναι επιλεκτικά διαλεγμένες και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και πέραν της 5ετίας”.

Ο κ. Μπούσης στη συνέχεια πρόσθεσε: “Εμείς όπως είπαμε στην αρχή, θα προχωρήσουμε σιγά – σιγά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα κάνουμε συνεργασία με όποιον και όποιον. Θα επιλέγουμε εμείς με ποιον θέλουμε να συνεργαζόμαστε και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους αληθινούς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε να έχουμε συνεργάτες όπως η Τράπεζα Πειραιώς. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με φιλία. Η πιστωτική κάρτα OFI θα είναι το διαβατήριο του φιλάθλου σε πολλά προνόμια και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον κάτοχο της. Το ότι είναι πιστωτική δεν σημαίνει ότι θα έχει υπόλοιπα. Για τις δράσεις γύρω από την κάρτα, θα παίρνει πόντους. Όταν ήρθαμε εδώ, είπαμε ότι μια ομάδα χτίζεται και δεν αγοράζεται. Θα προχωρήσουμε αργά, δεν ήρθα στον ΟΦΗ σαν μερικούς άλλους που πέρασαν για τρεις και έξι μήνες. Οι άνθρωποι που ήρθαν, ήρθαν για να δείξουν την αγάπη τους για τον ΟΦΗ. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος, να είναι χαρούμενοι που έχουν τέτοιους ανθρώπους που έχουν συμφέροντα αλλά γιατί αγαπούν την ομάδα και την Κρήτη. Πρέπει να έχουν υπομονή και από την υπομονή θα προκύψουν πράγματα. Η ομάδα παίζει πολύ διαφορετικά από όταν ήρθαμε. Αν δείτε τις προπονήσεις, θα δείτε ότι η ομάδα προπονείται ανεβασμένη, χαρούμενη και είδατε προχθες ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά κάναμε μπάρμπεκιου και αγκαλιάσαμε τα παιδιά. Καμία φορά πρέπει να χάνουμε για να τρώμε και καμία σφαλιάρα γιατί όταν έρχονται οι εύκολες νίκες τότε δεν είναι καλό.  Η ομάδα θα πάει καλά και θα δείτε πως στα επόμενα 2-3 χρόνια στην Ελλάδα θα μιλάνε πολλοί για τον ΟΦΗ”.

Με πληροφορίες από Gentikoule.gr, φωτογραφίες: Image Services

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί