Συνάντηση ΤΕΕ/ΤΑΚ με βουλευτές του Ηρακλείου.

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής και του Προεδρείου της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ με τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμηματος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν αφενός θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των μηχανικών (ασφαλιστικό, εισφορές και λοιπά ζητήματα ΕΦΚΑ, νόμος αυθαιρέτων, κτηματολόγιο, υποστελέχωση τοπικών υπηρεσιών κλπ.) και αφετέρου θέματα στα οποία δραστηριοποιούνται οι  μηχανικοί (έργα που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο νομό Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα,).

Στα πλαίσια του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε από τους βουλευτές για πιο τακτική ενημέρωσή τους και διαρκούς συνεργασίας με το τοπικό τμήμα του ΤΕΕ προτάθηκε η συχνή ενημέρωση επί τεχνικών ζητημάτων και θεμάτων των μηχανικών με βάση συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και η σύνταξη σχετικού υπομνήματος στο οποίο θα περιέχονται οι επισημάνσεις που τέθηκαν στη συνάντηση του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Ηγουμενίδης Νικόλαος, Δανέλλης Σπυρίδων και εκπρόσωπος του βουλευτή Κεγκέρογλου Βασίλειου ενώ οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης και Ιωάννης Μιχελογιαννάκης κατόπιν κωλύματος το οποίο αντιμετώπιζαν επικοινώνησαν με την Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ και ζήτησαν να ενημερωθούν μέσω του υπομνήματος που θα συνταχθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί