Έπεσαν οι υπογραφές για την επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, υπέγραψε την έγκριση δημοπράτησης του έργου προσθήκη κατ έκταση και ύψος στο περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού, προυπολογισμού 392.500 ευρώ.

 

Ολοκληρώνεται έτσι η διαδικασία, η οποία ξεκίνησε από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο και τους φορείς του Ζαρού με την δωρεάν εκπόνηση της μελέτης.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Φυλακτάκης, ο ιερέας Λέανδρος Σταματάκης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζαρού Μανόλης Ανωγειανάκης, ο πρόεδρος του Παγκρητίου Λαογραφικού Συλλόγου Γεώργιος Δαμιανάκης, εκ μέρους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαρού οι Δημήτρης Στεφανάκης και Μανόλης Σαριδάκης, ο Μάνος Παπαδογιάννης από το Σωματείο Εργαζομένων στα νερά “Ζαρός”, ο φαρμακοποιός Μανόλης Μακρυγιαννάκης, ο επιχειρηματίας Αντώνης Λεμονάκης και ο μελετητής Δημήτρης Δροσανάκης, τους οποίους ο Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

 

Επίσης ο Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος ευχαριστεί τους Υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη για την άμεση ανταπόκριση τους, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο, που βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας, Έφη Κουτεντάκη, τον εντεταλμένο Σύμβουλος Παιδείας Π.Ε. Ηρακλείου Λάμπρο  Καμπουράκη, καθώς και την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, κυρίες Μαυροματάκη και Γιακουμάκη και κ. Δημητρακόπουλο, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ηρακλείου, Βαρδάκη Σωκράτη, που βρίσκεται για άλλη μια φορά συμπαραστάτης στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί