Δολοφονία Τοπαλούδη: Καθηγητής καταγγέλλει απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη

Απειλές από τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται πρώην καθηγητής του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο καθηγητής από τη Ρόδο είπε ότι «ο πατέρας του με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους».

Στόχος των απειλών είναι, όπως λέει ο ίδιος, να μην μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του νεαρού ήδη από τα σχολικά του χρόνια.

Όπως λέει ο καθηγητής, ο 21χρονος Ροδίτης είχε αποβληθεί από το σχολείο του, καθώς στις 4 Μαρτίου του 2014 τσακώθηκε με έναν μαθητή και τον ξυλοκόπησε. Για το περιστατικό είχε κληθεί η αστυνομία. «Χτυπούσε μαθητές με γκλοπ», είπε ο πρώην γυμνασιάρχης του.

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει» δήλωσε επίσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί