Κρήτη: Την απείλησαν με μαχαίρι και τη λήστεψαν

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.02.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για ληστεία.

Επιπλέον σχηματίσθηκε σε βάρους τους δικογραφία για απόπειρες διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα (01.02.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο, oι δύο συλληφθέντες δρώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία 67χρονης Ελληνίδας και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου απόσπασαν από την 67χρονη χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 2000 ευρώ.

Άμεσα αναζητήθηκαν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά  εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 31χρονος και 32χρονος σε προγενέστερο χρόνο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα δυο οικίες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί