Έκοψαν την πίτα τους τα Ιππικά Σωματεία της Κρήτης

Τα Ιππικά Σωματεία της Αγωνιστικής Περιφέρειας  Κρήτης: Ιππική Ακαδημία Κρήτης, Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Κρήτης , Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Πλακιά, Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου, Ιππικός Όμιλος Χανίων, Αθλητικός Όμιλος Κρήτης «Ιππόσχεση» έκοψαν την πίτα τους, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Κέντρο Έπαυλη στο Ηράκλειο.

 

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) με τους κ.κ. Γιώργο Δημαρά, Γενικό Γραμματέα  που εκπροσωπούσε και τον Πρόεδρο, κ. Ισίδωρο Κούβελο, Στάθη Παναγάκη, ταμία, και Δημήτρη Γουναρά, Πρόεδρο της Αγωνιστικής Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και μέλος του ΔΣ. Βραβεύθηκαν οι αθλητές και τα σωματεία της Κρήτης που διακρίθηκαν με βαλκανικές νίκες και οι πρωταθλητές στα τρία Ολυμπιακά Αθλήματα (Ιππική δεξιοτεχνία, υπερπήδηση εμποδίων & Παραολυμπιακή Ιππασία) φέρνοντας τίτλους, που τιμούν τον τόπο μας και ενισχύουν την πρόοδο του αθλήματος. Στην εκδήλωση τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα και η Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο άθλημα και τα ιππικά σωματεία της Κρήτης. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Γ.Γ. της ΕΟΙ κ. Γ. Δημαράς στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργο Πιτσούλη.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε και εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Καναβάκη. Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Πιστούλης Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και κ. Κώστας Φασουλάκης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κα Μαρία Καναβάκη και κ. Κώστας Βαρδαβάς, η Αντιδήμαρχος Αγ. Βασιλείου, κα Ελένη Βαρδάκη, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, κ. Νίκος Χρονάκης απένειμαν βραβεία στους αθλητές και τα σωματεία που διακρίθηκαν αγωνιστικά και έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και φυσικά στους γονείς τους.  

 

Ήταν επίσης βραδιά αρωγής στην Παραολυμπιακή προετοιμασία  της αθλήτριας 
Δήμητρας Ελένης Παντεχάκη, η οποία μετά την νίκη της στους 71ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας, επιδιώκει την πρόκρισή της για τους Παραολυμπιακούς του Τόκυο 2020. Η Περιφέρεια Κρήτης , στέκεται -από την πρώτη στιγμή- αρωγός στην προσπάθεια της αθλήτριας από τα Πεζά Ηρακλείου,  που πρόσφατα βραβεύτηκε και από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», παράρτημα Κρήτης.

 

Το κοινωνικό μήνυμα της εκδήλωσης της ΕΟΙ και των Ιππικών Σωματείων Κρήτης ήταν η συμβολή στην καμπάνια για οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίνας από τις Αρχάνες.   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί