Ολοκληρώνεται η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Οι τελευταίες λεπτομέρειες τις νέας ιστοσελίδας του Δήμου Μαλεβιζίου συζητήθηκαν σε συνάντηση των στελεχών του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου Μαλεβιζίου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο.

 

Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία παρέχει στον επισκέπτη όλες τις πληροφορίες για το Δήμο Μαλεβιζίου. Από υπηρεσίες και στοιχεία επικοινωνίας, μέχρι εκδηλώσεις και δράσεις και από στοιχεία των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, μέχρι στοιχεία προκηρύξεων, πράξεις των δημοτικών οργάνων και τουριστικές πληροφορίες.

Η νέα ιστοσελίδα είναι «φιλική» σε κινητές συσκευές, ιδιαίτερα γρήγορη στην πλοήγηση παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων, διαθέτει αναλυτικό ημερολόγιο εκδηλώσεων και σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να πληροφορούνται αλλά και να επικοινωνούν με το Δήμο Μαλεβιζίου εύκολα και γρήγορα, ενισχύοντας παράλληλα τη διαδικτυακή δυναμική του Μαλεβιζίου.

 

Τις επόμενες ημέρες, η νέα ιστοσελίδα θα είναι αναρτημένη στη διεύθυνση: www.malevizi.gr αντικαθιστώντας το υπάρχον site.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί