Ο Αυγενάκης στηρίζει ολόθερμα τον άνθρωπο της ΝΔ που ήταν πίσω από τις απειλές κατά βουλευτών! (φωτο)

Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή όλος ο πολιτικός κόσμος ασχολούνταν με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια του ελληνικού κοινοβουλίου. Κυρίως στην Πειραιώς όπου είχαν κάνει «σημαία» την μη ψήφιση της συμφωνίας για την…. σωτηρία του έθνους!

Όλος; Όχι! Ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης είχε μία πιο… θεάρεστη αποστολή καθώς το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην ΓΑΔΑ για να σταθεί στο πλευρό του προέδρου της ΝΟΔΕ Β4 Σπύρου Αβραμάκου.

Τον θυμάστε τον κ. Αβραμάκο; Ο εν λόγω κύριος, όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, έστελνε σε φίλους και μέλη της ΝΔ εντολή να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο σε βουλευτές που ήθελαν να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε επίσης

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις απειλές σε βουλευτές, με προτροπή στελέχους της ΝΔ

Άθλια επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα

Το στέλεχος της ΝΔ που έστελνε τις απειλές στους βουλευτές- Μαξίμου: Με πλήρη γνώση και καθοδήγηση Μητσοτάκη η επιχείρηση

Όπως αναφέρει το documentonews.gr, αυτές τις λογικές παρακράτους σιγοντάρει και η ΝΔ και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή διά στόματος Αυγενάκη: «Συνόδευσα σήμερα τον Σπύρο Αβραμάκο, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β4 στη ΓΑΔΑ στο “Τμήμα Προστασίας Κράτους – Πολιτεύματος”(!) στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Όλα τα στελέχη της παράταξης μας πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους!», έγραψε στο διαδίκτυο ο γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε: «Καμία μορφή βίας δεν πρέπει να επωάζεται, ούτε να καλύπτεται από κανένα. Στεκόμαστε ξεκάθαρα απέναντι σε όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τα στελέχη της οργάνωσής μας. Ας μη κουνάνε το δάχτυλο στην παράταξη της Δημοκρατίας, της θεσμικής κανονικότητας και της Δικαιοσύνης, αυτοί που χαϊδεύουν κάθε λογής μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες! Ως εδώ. Δεν πτοούμαστε! Είναι σε αποδρομή!».

Τώρα πως γίνεται στην Πειραιώς να μην καλύπτουν καμία μορφή βίας και να στέκονται στο πλάι του Σπύρου Αβραμάκου, για τον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι προσφιλής και θεμιτή τακτική να «ενημερώνονται» οι ψηφοφόροι για το ποιοι είναι… προδότες, μόνο ο Ιονέσκο θα μπορούσε να εξηγήσει…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί