Ελλάδα:’Αγριο έγκλημα με θύμα 51χρονη γυναίκα – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Το στυγερό έγκλημα και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται πίσω από αυτό, συγκλονίζουν τις τελευταίες ώρες το Αγναντερό στην Καρδίτσα. Θύμα μια 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι που έμενε με τον σύζυγό της.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν χθες το βράδυ (27-01-2019) φωνές από το σπίτι ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο μετά τις 22.00 έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή και οι γιατροί στο νοσοκομείο που διακομίστηκε, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δολοφονία της γυναίκας συνελήφθη ο σύζυγός της. Η αυτοψία των αστυνομικών, έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρι. Κάποια από αυτά αποδείχθηκαν μοιραία για τη ζωή της.

Ο 54χρονος σύζυγος συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Το ζευγάρι άρχισε τη νύχτα να τσακώνεται άγρια και τα πράγματα ξέφυγαν. Κάτοικοι της περιοχής που άκουγαν τις απελπισμένες κραυγές της 51χρονης δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν έγκαιρα την αστυνομία.

Για το έγκλημα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του Α.Τ. Καρδίτσας και εντός της ημέρας, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 54χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι σε βάρος του.

 karditsalive.net

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί