Συγκλονιστικό!- Ο… Αυτιάς δεν αναγνωρίζει τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ τρέχει το δάκρυ του Άδωνη! (βίντεο)

Συγκλονιστικές εξελίξεις μετά την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς ο γραφικότατος κ. Αυτιάς, δεν αναγνωρίζει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ ο ακροδεξιότατος κ. Γεωργιάδης, κλαίει!

Δεν αναγνωρίζει τη Βόρεια Μακεδονία ο Αθηναίος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Θα μιλάει για Σκόπια. Δηλαδή αναγνωρίζει μόνο την… πρωτεύουσα, ο Αθηναίος Αυτιάς. Με βάση τα λεγόμενά του έχουμε το πρωτοφανές, μια πρωτεύουσα να μην έχει χώρα, επιμένοντας στη μη λύση ακόμα και μετά τη λύση!

Για αυτή την… πρωτεύουσα, όπως δείχνει και στο βίντεο, ο Αθηναίος πολιτικός, Κυρ. Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει βέτο ώστε να μην ενταχθεί στην Ευρωπαική Ένωση. Και το βίντεο παίζει και ξαναπαίζει. Για να μην ξεχάσει ο Αθηναίος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ποιο πράγμα δεσμεύτηκε… Για να μην βλέπει ο Αθηναίος Κυριάκος Μητσοτάκης το διεθνές περιβάλλον και τον τρόπο που υποδέχτηκαν στο εξωτερικό την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών.

Όταν δάκρυσε ο αντιπρόεδρος…

Ίσως ο αντιπρόεδρος της ακροαδεξιάς, εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στη ΝΔ, να κλαίει που το εθνικιστικό συλλαλητήριο που στήριξε, η σκληρή «πατριωτική» γραμμή έφερε τελικά επικοινωνιακά οφέλη για τη Χρυσή Αυγή και όχι για το νυν κόμμα του. Η ακροδεξιά ρητορική νομιμοποίησε τα τάγματα εφόδου και τους ακροδεξιούς τραμπούκους. Ίσως πάλι ο Άδωνις να δακρύζει γιατί σέρνοντας το κόμμα στα ακροδεξιά βρήκαν τοίχο. Ίσως πάλι να μην αντέχει που τόσοι πατριδοκάπηλοι μένουν πλέον άνεργοι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί