Η απάντηση στις προβοκάτσιες: Το ναι του Η. Λυγερού στη συμφωνία των Πρεσπών, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο βίντεο)

Προβοκάτσιες μπορεί να γίνονται πολλές, αλλά τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν την πραγματικότητα. Κάποιοι σήμερα – με ειδησεογραφία “μπαχαλάκηδων” – προσπαθούν να εγκαλέσουν τον Ηλία Λυγερό ότι απέφυγε τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, με αφορμή την γνωστή παρέμβαση Ινιωτάκη που ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα κατά της συμφωνίας από το δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε: Μπουρδολογία και ανιστόρητη προπαγάνδα, για μια καμένη υποψηφιότητα…

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Απέναντι στις φωνές της μισαλλοδοξίας κάποιων “μακεδονομάχων” και στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Λυγερός τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υπέρ της συμφωνίας, σημειώνοντας ότι είναι θετική και λύνει ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λυθεί πριν από δεκαετίες. Παράλληλα, απαντώντας στις μισαλλόδοξες κραυγές, τόνισε ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ενισχύσει την όξυνση την οποία κάποιοι καλλιέργησαν όλο αυτό το διάστημα, για κομματικούς σκοπούς.

Και πρόσθεσε: φαντάζεστε να πηγαίναμε με αυτό το θέμα ανοικτό στις εθνικές εκλογές; Τί θα προκαλούσε η διάλυση της βουλής κατά την προεκλογική περίοδο;

Δείτε το βίντεο της τοποθέτησης του κ. Λυγερού από το 36.30”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί