Καταγγέλλουν συνεχιζόμενη αναβολή συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, μέσω της οποίας καταγγέλλει συνεχιζόμενη αναβολή συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων του βουλευτή Μ. Συντυχάκη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η ΤΕ Ηρακλείου καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική των υπουργών της κυβέρνησης να μην προσέρχονται στη Βουλή για να απαντήσουν σε Επίκαιρες Ερωτήσεις.

Πρόσφατα κρούσματα η τρίτη αναβολή της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ Μ.Συντυχάκη από τον υπουργό Υγείας σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε υπηρεσίες του Βενιζέλειου νοσοκομείου από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα πρώην κτήρια του πανεπιστημίου Κρήτης στις 23/9. Αντίστοιχα αναβλήθηκε για δεύτερη φορά και η Επίκαιρη Ερώτηση για το κτήριο του Καπετανάκειου σχολείου που είναι και στην επικαιρότητα λόγω και των δίκαιων κινητοποιήσεων γονέων και μαθητών.

Η συστηματική άρνηση των υπουργών να απαντήσουν σε τόσο κρίσιμα ζητήματα με προσχήματα το φόρτο εργασίας είναι γενικευμένο φαινόμενο και για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει λαϊκά προβλήματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Οι διεκδικήσεις τους και ο αγώνας τους για τη ικανοποίηση των αναγκών τους είναι το αναντικαυάστατο όπλο τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί