Καμμένος προς Μητσοτάκη: Ας παραιτηθούμε από βουλευτές για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι απεργάζεται τη διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, επί της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ισως μιλάω για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ γιατί η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζεται την διάλυσή τους, όπως έγινε με το Ποτάμι», είπε ο κ. Καμμένος που χαρακτήρισε μάλιστα «εφιάλτες» τους έξι βουλευτές που πρόκειται να ψηφίσουν τη συμφωνία.

«Αυτοί θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι», είπε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών προσθέτοντας: «Θα κριθούμε όλοι, αλλά περισσότεροι οι έξι εφιάλτες»

Στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του, με την οποί απάντησε ουσιαστικά στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε νωρίτερα ότι στήριξε την κυβέρνηση κατά την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει το κόμμα του τον Ιούλιο του 2018.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «στην πρόταση μομφής του Ιουλίου, οι ΑΝΕΛ είχαμε 7 ψήφους. Η πρόταση μομφής πήρε 127 ψήφους, συνεπώς δεν είχαμε τις ψήφους για την ανατροπή της κυβέρνησης».

Επίσης πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπογράψει μαζί με άλλους 100 βουλευτές την παραίτησή του από βουλευτής «για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών», αναφέροντας, αναφέροντας ότι εκείνος την έχει έτοιμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί