Αυτοψία στο έργο κατασκευής αποχετευτικού αγωγού στην Αυγενική

Την πρόοδο των εργασιών κατασκευής κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στους οικισμούς Αυγενικής – Βενεράτου – Κερασίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Γιώργο Καραντινό, Γιώργο Βλαχάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας,  επισκέφθηκε την Αυγενική και πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, το οποίο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης  περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης περίπου 1.200 μ. προκειμένου όλα τα λύματα των οικισμών να οδηγούνται στη Σηπτική Δεξαμενή και στη συνέχεια στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων. Παράλληλα κατασκευάζονται τα απαραίτητα φρεάτια και οι αντίστοιχες παροχές αποχέτευσης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε σε ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής  αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προωθούμε την ισόρροπη ανάπτυξη των αστικών περιοχών και της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου  Με την αποπεράτωση του έργου, θα επιλυθούν καίρια προβλήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί