ΠΑΜΕ για υποψηφιότητα Βοργιά με τον Σ. Αρναουτάκη: Δεν προκαλεί έκπληξη το προξενιό

Σχόλιο Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ για την υποψηφιότητα Βοργιά:

Δεν είναι έκπληξη το προξενιό ανάμεσα στον εκπρόσωπο του εργοδοτικού συνδικαλισμού και τον περιφερειάρχη – στήριγμα του αντεργατικού αστικού κράτους.

Ο πρόεδρος του ΕΚΗ που έσκιζε τα ρούχα του, μαζί με τα μνημόνια, για το πόσο “ανεξάρτητος” και “ακομμάτιστος” είναι, αφού πέρασε πρώτα από την πίτα των ξενοδόχων να πάρει το ΟΚ, επισημοποιεί την υποψηφιότητα του με τον Αρναουτάκη.

Φαίνεται πως μπροστά στη διάθεση του για … προσφορά στον τόπο ξέχασε ότι η περιφερειακή αρχή υλοποιούσε πιστά όλες τις αντεργατικές μνημονιακές πολιτικές, ότι μιλούσε για το «όραμα μίας επωφελούς συνεργασίας» στους 8μηνους συμβασιούχους, ότι σχεδίαζε την επέκταση του ωραρίου στο εμπόριο μέχρι τις 11μμ, ότι είχε εντεταλμένο σύμβουλο στον τουρισμό ξενοδόχο με απλήρωτους εργαζόμενους.

Φυσικά δεν τον εμπόδισε ούτε ότι η υποψηφιότητα του Αρναουτάκη έχει τις ευλογίες όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ και στελεχών της ΝΔ αλλά και της σημερινής Κυβέρνησης που τόσο πολύ δήθεν ”πολέμησε” ως πρόεδρος του ΕΚΗ.

Ότι και να κάνουν οι εργατοπατέρες, δεν μπορούν να κρύψουν ότι πάνω απ’ όλα βάζουν το συμφέρον της εργοδοσίας. Για αυτό πρέπει οι εργαζόμενοι να τους μαυρίσουν παντού, στα σωματεία και στις εκλογές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί