Στη Λότζια ο πρόεδρος της ΕΠΟ – Προς Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο είχε το πρωί της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επικείμενη συμφωνία της ΕΠΟ με τον Δήμο Ηρακλείου  προκειμένου να γίνει το Παγκρήτιο Στάδιο η έδρα της Εθνικής Ελλάδος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ήδη οι εμπλεκόμενες πλευρές (Δήμος – ΕΠΟ – Περιφέρεια) έχουν συμφωνήσει  τόσο όσον αφορά στο αντικείμενο όσο και στο κόστος των εργασιών που απαιτούνται για την αναβάθμιση του Σταδίου, καθώς και στο ύψος του ποσού το οποίο θα καλύψει κάθε πλευρά. Όπως προέκυψε από τη συζήτηση, απομένει η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε ΕΠΟ – Δήμο και Περιφέρεια, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τόσο τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, όσο και οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει κάθε φορέας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρζογλου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο ταμίας της Ομοσπονδίας Περικλής Λασκαράκης και στελέχη της ΑΑΗ και της ΕΠΣΗ.

ΔείτεΠρος Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής

Δείτε φωτογραφίες του Image Services από τη σημερινή συνάντηση στην Λότζια:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί