Έσπασε σε λίγες ώρες όλα τα ρεκόρ στα fake news!

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι «σκληρά εργαζόμενοι» κάνουν υπερωρίες. Αυτό έκανε χθες και ο Άδωνης Γεωργιάδης όσον αφορά την ακροδεξιά ρητορική του, την οποία έφτασε σε… άλλο επίπεδο.

Μέχρι και σε καταιγισμό fake news μέσα σε λίγες ώρες έφτασε η χάρη του (όχι ότι εκπλήσσεται κανείς) για να προσπαθήσει να κάνει τα άσπρα… μαύρα. Δεν τον αδικούμε βέβαια γιατί κάπως έπρεπε να «κουκουλώσει» την χθεσινή ψυχρολουσία της ΝΔ με το συλλαλητήριο φιάσκο.

Το χθεσινό κρεσέντο του Άδωνη τα είχε όλα. Ένα από τα… best of του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν οι ατάκες του ότι τα επεισόδια έγιναν από αντιεξουσιαστές γιατί δεν κρατούσε κανένας τους… ελληνική σημαία, ενώ βεβαίως βεβαίως έριξαν κόκκινες μπογιές, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν αριστεροί ως το κόκαλο…

Προηγουμένως είχε ισχυριστεί πως ένα παιδάκι 2 ετών είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων από τα χημικά, κάτι που το ΕΚΑΒ διέψευσε. Είδατε καμία συγνώμη από τον κ. Άδωνη; Εμείς όχι…

Και φυσικά το επιστέγασμα αυτής της κακής Κυριακής για τον Άδωνη Γεωργιάδη ήταν η ανάρτηση ρεπορτάζ της Guardian που περιέγραφε την συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Μόνο που ήταν… περσινό!

Τουλάχιστον γι’ αυτό του το ατόπημα είπε να δικαιολογηθεί αλλά με αρκούντως διασκεδαστικό τρόπο. «Το ανέβασα χωρίς σχόλιο και η ημερομηνία φαίνεται για να μπορεί κάποιος να δει τις φωτό τις περσινές και τις φετινές και να συγκρίνει»!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί