Κρήτη: Θλίψη από τον ξαφνικό χαμό του νέου καθηγητή

Ποτέ δεν είναι εύκολο κανείς να το χωνέψει κι όμως μια στιγμή αρκεί για να αλλάξουν όλα. Ένας σπάνιος άνθρωπος ο Γιώργος Γκουντουλογιάννης, ένας δάσκαλος -με την ουσιαστική έννοια της λέξης-, που ήρθε από μακριά και ρίζωσε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, έφυγε ξαφνικά εχθές  το πρωί από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 χρονών.

Ένας καθηγητής φυσικής που απ’ τα χέρια του έχουν περάσει εκατοντάδες μαθητές της πόλης στους οποίους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, ραδιοφωνικός παραγωγός με μια εκπομπή αφιερωμένη με πάθος στη ροκ μουσική, ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την Αριστερά με ενεργή παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ιεράπετρας, ιδιαίτερα τα σκληρά χρόνια των μνημονίων και ένας άνθρωπος με πραγματικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για αυτούς που είχαν ανάγκη.

Η καρδιά του τον πρόδωσε εχθές το πρωί μέσα στο σπίτι του στο οποίο ζούσε μόνος, και παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους διασώστες να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους τους δικούς του ανθρώπους και βέβαια τους μαθητές του τους οποίους υπεραγαπούσε και τους τους βοηθούσε όσο μπορούσε.

Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς του, σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και ιδιαίτερα στην Κιμ Ελευθεριάδου, την αδερφική του φίλη που στάθηκε δίπλα του κυριολεκτικά μέχρι το τέλος.

H σορός του Γιώργου Γκουντουλογιάννη βρισκόταν στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής στο ναό της Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα για 1 ώρα, και αμέσως μετά αναχώρησε για το Ηράκλειο ώστε να μεταφερθεί και να ταφεί στη Βέροια, απ’ όπου και κατάγεται και ζουν οι δικοί του άνθρωποι.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί