Φέντερερ για Τσιτσιπά: Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο νικητή, κι αυτό στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά ισχύει 100%, αφού νίκησε τον κατά τους περισσότερους κορυφαίο αθλητή που ανέδειξε μέχρι σήμερα το τένις.

Δείτε: Θρίαμβος του Τσιτσιπά: Νίκησε με 3-1 σετ τον Φέντερερ!

Τσιτσιπάς:«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη!» (Βίντεο)

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχτισε τη φήμη και την καριέρα του με βασικά συστατικά, εκτός των απαράμιλλων αγωνιστικών ικανοτήτων του τη σεμνότητα και την ειλικρίνεια, όπως απέδειξε με τις δηλώσεις του μετά το 1-3 από τον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή.

«Πάντα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για μια ήττα. Σίγουρα δεν τα πήγα καλά στα μπρέικ πόιντς, όμως έκανε καλή δουλειά και ο Στέφανος. Για μένα είναι απογοητευτικό αυτό. Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο σήμερα, τα εύσημα ανήκουν στον Στέφανο», υπογράμμισε ο «Βασιλιάς» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η συνέχεια των δηλώσεών του, υπήρξε αποθεωτική για τον Τσιτσιπά, καθώς αναφέρθηκε στο μέλλον του αντιπάλου του: «Το τένις μου είναι εδώ. Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχασα από έναν κακό παίκτη. Έχασα από κάποιον που για πολλά χρόνια θα είναι στην κορυφή».

Ακόμη, ο Φέντερερ γνωστοποίησε στα πολυάριθμα ΜΜΕ που καλύπτουν τη διοργάνωση την απόφασή του να παίξει φέτος στη χωμάτινη περίοδο. Όσο για τα τουρνουά που συμμετάσχει, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί