Κρήτη: Σοβαρό πρόβλημα με το νερό για οικογένεια – Πίνουν νερό με χώμα εδώ και 8 μήνες (Φωτο)

Σοβαρό πρόβλημα με το νερό στο σπίτι του αντιμετωπίζει ένας πολίτης, αφού εδώ και 8(!) μήνες, από τον Μάϊο, το νερό του σπιτιού του φέρνει χώμα. Ο λόγος για ένα κτίριο στην περιοχή των Περιβολίων στα Χανιά, στο οποίο ζει το ζευγάρι με το μόλις 3 μηνών μωρό τους.

Υπό άλλες συνθήκες, πρόκειται για ένα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ. Έλα όμως που, σύμφωνα με τον οικογενειάρχη που καταγγέλλει το περιστατικό στο zarpanews.gr, από τον αρμόδιο φορέα αρνούνται να ασχοληθούν με το ζήτημα.Έτσι, έχει καταλήξει στην διαδικασία να εγκαταστήσει φίλτρα για κάθε σωλήνα του σπιτιού, τα οποία, για να γίνει αντιληπτό και το ποσοστό του χώματος στο νερό, χρειάζεται να αλλάζει κάθε δύο εβδομάδες. Το κόστος μόνο ασήμαντο δεν είναι για όλες αυτές τις ενέργειες, που θα ήταν φυσικά περιττές, αν η ΔΕΥΑΧ δεν είχε αφήσει το σπιτικό στην «τύχη» του.

Παρά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες και εκκλήσεις της οικογένειας, που έφθασαν μέχρι και τον πρόεδρο του φορέα, ακόμα δεν έχουν γίνει προσπάθειες για αποκατάσταση του προβλήματος, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό σε όλους και φυσικά ταλαιπωρία στους κατοίκους του σπιτιού.

zarpanews.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί