Η Στεφανίδη ξεκινά τους αγώνες της από το Ρίνο των ΗΠΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα κάνει την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα) τον πρώτο αγώνα της στη χρονιά, αφού θα μετάσχει στο Pole Vault Summit του Ρίνο, μια παραδοσιακή συνάντηση για τους άλτες του επί κοντώ στις ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα άλτρια, ρίχνεται πάλι στους αγώνες, τέσσερις και πλέον μήνες μετά τη συμμετοχή της στο Διηπειρωτικό κύπελλο της Οστράβα (Τσεχία), όπου ήταν 2η με 4.85μ (πρώτη η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα με το ίδιο ύψος, όπως και η 3η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις).

Εφέτος έχει ως μεγάλους αγωνιστικούς στόχους το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης (1-3 Μαρτίου), καθώς και το Παγκόσμιο ανοιχτού, το οποίο θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ντόχα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, μετά το Ρίνο, θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Βοστώνης (26/1) κι έπειτα θα έρθει στην Ευρώπη για να συνεχίσει τους αγώνες της στην Καρλσρούη (2/2). Η τελευταία φορά που η 29χρονη συμμετείχε στη διοργάνωση του Ρίνο ήταν το 2016, όταν και ξεπέρασε τα 4.71 μέτρα.

Στο Ρίνο θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο και η Γεωργία Στεφανίδη. Η 24χρονη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο διάστημα αποχής και ευελπιστεί να μπορέσει σύντομα να βελτιώσει τα ατομικά της ρεκόρ.

Η Γεωργία Στεφανίδη, η οποία γυμνάζεται από την αρχή της σεζόν με τον Μίτσελ Κρίερ, θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (24/1) και αναμένεται την Παρασκευή (25/1) να πάρει μέρος στην ημερίδα του ΣΕΦ.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί