Εντοπίστηκε το κάθισμα του μονοκινητήριου του αεροσκάφους που έπεσε

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου πιλότου, το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε χθες στο Μεσολόγγι.

Δείτε: Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που έπεσε (Βίντεο & φωτο)

Αυτός είναι ο πιλότος του αεροσκάφους που έπεσε στο Μεσολόγγι

Οι έρευνες για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι στιγμής, καθώς το μόνο που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι Αρχές είναι ένα κάθισμα από το διθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο του, σύμφωνα με το Star.

Το έργο του εντοπισμού του αεροσκάφους δυσχεραίνει το γεγονός ότι στη θάλασσα έχει καταλήξει λάσπη από τον ποταμό Εύηνο, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, με συνέπεια η ορατότητα να μην είναι καλή.

Σύμφωνα με την Αερολέσχη Μεσολογγίου, το μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και επιστροφή.

Όπως ανέφερε το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωσή του, στις έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου έσπευσαν οκτώ περιπολικά σκάφη και ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έξι αλιευτικά σκάφη, δύο παραπλέοντα πλοία, ενώ από ξηράς δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κλιμάκια στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου -Πατρών και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης ένα ελικόπτερο της Μοίρας Ελικοπτέρων Λιμενικού Σώματος και δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτες δύτες.

cnn.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί