Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά σήμερα στην Κρήτη, λόγω του παγετού (συνεχής ενημέρωση)

Πολλά σχολεία σε όλη την Κρήτη θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού.

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Ηρακλείου λόγω κακοκαιρίας

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Βλαχάκη δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου τα σχολεία στις περιοχές των πρώην Καποδιστριακών Δήμων:

Παλιανής

Γοργολαΐνη

Τεμένους

και

Σκαλανίου

Βασιλειών

Άγίου Σύλλα

Αγίου Βλάσση

Κλειστά είναι τα σχολεία στον δήμο Γόρτυνας.

Στον δήμο Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστά, στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Από το Δήμο Μαλεβιζίου ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθος και Κρουσώνα θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις των μαθητών. Κλειστό θα παραμείνει το δημοτικό σχολείο της Τυλίσου καθώς και το γυμνάσιο λόγω του ότι δέχεται μαθητές από γύρω χωριά που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου, στα Ανώγεια.

Στην περιοχή του Δήμου Σφακίων, αναστέλλεται η λειτουργία για σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στα παρακάτω σχολεία δεδομένου ότι η μεταφορά μαθητών καθώς και η μετακίνηση των εκπαιδευτικών από τα Χανιά δεν είναι δυνατή:

Γυμνάσιο- Λύκειο Σφακίων
Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ασκύφου
Δημοτικό Χώρας Σφακίων
Δημοτικό Βουβά
Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Ανώπολης

Κανονικά θα λειτουργήσουν:
Νηπιαγωγείο Σκαλωτής
Νηπιαγωγείο Πατσιανού (κλασικό τμήμα)
Νηπιαγωγείο Βουβά.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 16/01/2019, λόγω χιονοπτώσεων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

Κλειστά επίσης θα μείνουν τα σχολείο στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, καθώς λόγω παγετού στους δρόμους είναι επικίνδυνη η μεταφορά των μαθητών.

Οι συνθήκες στο Δήμο Βιάννου καθιστούν επικίνδυνη και αδύνατη τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Βιάννου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη, τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν είναι:

– Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

– Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου

– Δημοτικό σχολείο Αμιρών

– Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Εμπάρου

– παιδικός σταθμός Βιάννου”

Στο δήμο Φαιστού, δε θα λειτουργήσουν, τα σχολεία στον Ζαρό, τα Βορίζια, στις Καμάρες και στα Σκούρβουλα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί