Οργισμένα σχόλια αλλά και καζούρα ακόμα και από νεοδημοκράτες για τον Κυριάκο, στη σελίδα του στο fb- Δείτε τί του γράφουν

Ακόμα και νεοδημοκράτες που ακολουθούν τη σελίδα του στο facebook εξοργίστηκαν ή πήραν στο “ψιλό” τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ειδικά για την επίθεση σε βάρος του νέου υπουργού Άμυνας, ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη και την συσχέτιση με τον (συγγενή των Μητσοτάκηδων) χουντικό Σπαντιδάκη.

 

Μερικά ενδεικτικά σχόλια:

“Κρίμα τά 40 χρόνια πού στήριζα τήν ΝΔ καί τόν Κωνσταντίνο Μητσοτάκη….. Νόμιζα ότι ήταν μόνο ό Σαμαράς πού μας έδιωξε αλλά εσύ τά ξεπέρασες όλα είσαι για να είσαι. ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ……”

“Ηταν κάποτε ένα κόμμα με αρχές. Ηταν κάποτε όαση στη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ. Εθεωρείτο τουλάχιστον…
Εχει όμως πάψει προ πολλού να λέει ξεκάθαρα τις θέσεις του. Σήμερα υψώνουν τη φωνή, να κρύψουν αυτό που στη πραγματικότητα εύχονται…ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ 151 πρόθυμοι τώρα, για να μη χρειαστούν μετά εκλογές και πρέπει να θάψουν οι ίδιοι τη Μακεδονία !
ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ που το λέγανε Ν.Δ.”

“Παλι αυτογκολ ρε Κυριάκο;ελεος ΠΙΑ….μια με το να χαιρετας κούκλες μια ευχεσαι στον ΠΑΟΚ καλη επιτυχία στην Ευρώπη μια που εβαλες η θα βαλεις κουμουνια στο ψηφοδελτιο της ΝΔ (ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ)μια τωρα με τον Ναύαρχο!!!!!πως να σε ψηφισω μου λες;”

“Μητσοτάκη κανέναν Δεν πείθεις με Αυτά που λες !!!!!! Είσαι εντελώς ανίκανος Για πρωθυπουργός κανείς Την Μια γκάφα πίσω Από Την άλλη!!!!!οι σύμβουλοι που έχεις Σ εχουν χαντακωσει !!!!! Και κανείς Δεν πιστεύει Ότι θα Είσαι Ο επόμενος σωτήρας της Ελλάδας απεναντίας Όλοι πιστεύουν άμα και εφόσον γίνεις προθυπουργος θα Την βουλιάζεις ακόμη περισσότερο Από Ότι Είναι Τώρα με Όλα τα αστεία που λες προ κειμένου να πάρεις τη εξουσία !!!!!! Και Δεν έχεις δει στρατιωτικός γα γίνεται υπουργός !!!! Πρώτη φορά το είδες !!!!!!;; και φυσικά ανώτατος στρατιωτικός !!!!!! Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”

“Πες τα Κούλη, γιατί αν αυριο ξεσπάσει πόλεμος το πλάνο δράσης θα το οργανώσει ο δικηγόρος, ο πολιτικός μηχανικός και ό,τι ιδιότητα είχε μέχρι τώρα ο καθε υπουργός εθνικής άμυνας και οχι οι ναύαρχοι και οι στρατιωτικοί. ΤΙ ΟΧΙ??? Υ.Γ Οι Χουντικοί ψηφίζουν ΝΔ ή Χ.Α μην λες τέτοια Κούλη μου και χάνουμε ψήφους μέρες που είναι”.

“Αν και δεν είμαι με τον Τσίπρα …. θεωρώ οτι έκανε την καλύτερη κίνηση αυτός ξέρει στο έπακρο τα ζητήματα της Άμυνας και όχι το κάθε τσουτσεκι που τον βάζουν για υπουργό …. για οσους δεν γνωρίζουν ο Αποστολάκης είναι ο μόνος απο το 2013 νομίζω που δεν έχει αλλαχτεί απο την θέση του αρχηγού, αυτο σημαίνει οτι δεν είναι βυσμαμτικο κομματόσκυλο όπως αλλοι αρχηγοί που οταν αλλάζει η κυβέρνηση αλλάζουν κι συτοι… Είναι ο κατάλληλος για αυτη την θέση”.

 

Δείτε τα σχόλια στη σελίδα του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί