“Μια νύχτα μαγική” από την Πράξη Τέχνης Ίμερος στο ΤΕΙ Κρήτης

Η Πράξη Τέχνης Ίμερος παρουσιάζει το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο αμφιθέατρο του κλειστού γυμναστηρίου «Μ. Καραναστάση» (ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο) το θεατρικό έργο “Μια νύχτα μαγική” , βασισμένο στην ιστορία «Η πεντάμορφη και το Τέρας», της Γαλλίδας συγγραφέως του 18ου αιώνα, Ζαν-Μαρί Λεπρένς ντε Μπωμόν σε διασκευή και σκηνοθεσία της Βάσιας Παρασκευοπούλου.

Μια παράσταση, στην οποία ένα ερειπωμένο κάστρο, όπου ζουν μαγεμένοι υπηρέτες και ένας μαγεμένος πρίγκιπας, ζωντανεύει μετά από καιρό με αντικείμενα που συνομιλούν, τραγουδούν και οργανώνουν δείπνο σε μια νύχτα μαγική.

Τη νύχτα αυτή, ένα κορίτσι θα σπρώξει την πόρτα του κάστρου χωρίς να γνωρίζει ότι θα αλλάξει η ζωή της. Και χωρίς, ακόμη, να γνωρίζει ότι, μπαίνοντας στο μαγεμένο κάστρο, θα έρθει αντιμέτωπη με το πιο αλλόκοτο, το πιο περίεργο πλάσμα που έχει ποτέ της συναντήσει… Ένα πλάσμα που μοιάζει σαν να μην το έπλασε η φύση… Ένα τέρας, ένα τέρας τόσο άσχημο… «Αλλά τι είναι το άσχημο; Και τι το όμορφο;», το κορίτσι θα αναρωτηθεί. «Είναι μονάχα αυτό που φαίνεται; Ή μήπως
είναι κάτι βαθύτερο – κάτι που το βλέπει μόνο εκείνος που μπορεί να το διακρίνει;…».

Μα είναι η αγάπη ικανή να μας μεταμορφώσει; Ένα κορίτσι και ένα τέρας συναντιούνται επί σκηνής για να απαντήσουν στο ερώτημα…

Προπώληση εισιτηρίων έως τις 20:00 της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου: Ενήλικες 8 ευρώ, παιδιά 6 ευρώ.

Σημείο προπώλησης: Βιβλιοπωλείο «Γνώση», Λ.Ικάρου 41, τηλ. 2810 222800

Εισιτήρια στην είσοδο του θεάτρου από τις 16:00 έως τις 17:30 τις ημέρες των παραστάσεων: Ενήλικες 10 ευρώ, παιδιά 8 ευρώ.

Πληροφορίες: 2810 336196, 6936004242, 6979243661,  marketing@imerosart.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί