Πιστοποιήθηκαν τμήματα και υπηρεσίες του Βενιζελείου

Στο πλαίσιο της στοχοθεσίας του ΓΝΗ “Βενιζέλειο”, ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση λειτουργίας του Κέντρου Αίματος, των τμημάτων της Διοικητικής, Τεχνικής Υπηρεσίας, Φαρμακείου και Αυτοτελών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015.

Η πιστοποίηση αυτή συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συμμετοχή του προσωπικού ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πυρκαγιάς.

Τα τμήματα που πιστοποιήθηκαν είναι:

  1. Κέντρο Αίματος,
  2. Τμήματα Διοικητικής υπηρεσίας (Τμήμα Κίνησης ασθενών, Τμήμα Διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεις, Λογιστήριο, Μισθοδοσία, τμήμα Γραμματείας, Ολοήμερη λειτουργία),
  3. Φαρμακείο,
  4. Τμήματα Τεχνικής υπηρεσίας (Τεχνικό τμήμα και τμήμα Βιοϊατρικής τεχνολογίας),
  5. Αυτοτελούς τμήματος Πληροφορικής,
  6. Γραφείου Ποιότητας,
  7. Γραφείου Προστασίας δικαιωμάτων Ληπτών υπηρεσιών υγείας,

ενώ επαναπιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το ίδιο πρότυπο για δεύτερη συνεχόμενη τριετία το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

“Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους ποιότητας των τμημάτων και όλο το προσωπικό για την ενεργή συμμετοχή του ενώ βασικός στόχος παραμένει η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς”, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί