Απίστευτη ομολογία Αρναουτάκη: Δεν έχουμε κάνει τίποτα στην Κρήτη από το 2011, αφού δεν έχουμε αρμοδιότητες! (βίντεο)

Σε μια απίστευτη αλλά πολύ ξεκάθαρη ομολογία προχώρησε σήμερα ο “πράσινος” περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δηλώνοντας ότι η περιφέρεια στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει το παραμικρό για την ανάπτυξη του νησιού, καθώς δεν έχει την αρμοδιότητα ούτε για κλαδοκοπή! Η ομολογία ότι στην πραγματικότητα όλη η εικόνα για το “τιτάνιο” έργο είναι πλαστή, έγινε προφανώς χωρίς καν να γίνει αντιληπτό τί ομολογούσε ο ίδιος! Και έγινε στο πλαίσιο της τριήμερης συνάντησης εργασίας για την ανάπτυξη, που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), με πρωτοβουλία του υπουργείου Οικονομικών.

Φυσικά ο κ. Αρναουτάκης δεν είχε στόχο να παραδεχτεί ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό αναπτυξιακό έργο από το 2011 που είναι περιφερειάρχης, αλλά να κατηγορήσει το χθεσινό και σημερινό κεντρικό κράτος και τις κυβερνήσεις αυτών των χρόνων ότι δεν έδωσαν τη δυνατότητα να κάνει αναπτυξιακές παρεμβάσεις “ούτε καν μια κλαδοκοπή”!

Για να καταλήξει ότι αν είχε την αρμοδιότητα του ΒΟΑΚ θα είχε… υλοποιήσει το έργο, όπως αναφέρεται και στον τίτλο της ανακοίνωσης της περιφέρειας!

Αν, γιατί αφού δεν, τίποτε…

Δείτε το βίντεο με τις ομολογίες Αρναουτάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί