Αφίσες στοχοποίησης βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την εμφάνισή τους έκαναν σε περιοχές της βορείου Ελλάδας αφίσες με τα ονόματα και τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στις οποίες αναγράφεται «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Οι επίμαχες αφίσες έχουν εμφανιστεί σε Πέλλα, Ιερισσό, Κατερίνη, αλλά όχι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες από το thestival.gr

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση βουλευτών και οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού.

Αναλυτικά:

Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές.
Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υπόκοσμου

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι απειλές και οι εκβιασμοί προς βουλευτές που ετοιμάζονται να στηρίξουν την κυβέρνηση ή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ, χθες, συνελήφθη ένας 63χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγοριες για αποστολή απειλητικών μηνυμάτων.

Εφημερίδα των Συντακτών, φωτο: Thestival.gr

Δείτε ακόμη:

Απειλές κατά Παπακώστα, Δανέλλη, Ζουράρι – Τους στέλνουν φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί