Ο Κούλες και τα σύννεφα

Μια φωτογραφία με την ομορφιά του επιβλητικού Κούλε, στεφανωμένου από άγρια σύννεφα, τράβηξε πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καζανάκης.
Όπως μας αναφέρει, επεξεργάστηκε ελαφρά τη φωτογραφία.

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Καζανάκης

Ο Κωνσταντίνος Γ. Καζανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το έτος 1955. Είναι διπλωματούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1979), και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας (Τμήμα Σεισμικής Μηχανικής & Αντισεισμικών Κατασκευών), του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (2011).

Με την Τέχνη της Φωτογραφίας ασχολείται ερασιτεχνικά από τα παιδικά του χρόνια.  Επί σειράν ετών διετέλεσε  μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης. Παρακολούθησε, επίσης, μαθήματα Φωτογραφίας σε ιδιωτική σχολή, με διευθυντή τον εικαστικό Ρουσέτο Παναγιωτάκη. Την οριστική του άποψη για την Τέχνη της Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας τη διαμόρφωσε μετά από ένα σεμινάριο και τη μελέτη έργων του Πλάτωνα Ριβέλη. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη Φωτογραφία δρόμου. Έχει τιμηθεί το 2009 με πρώτο Πανελλήνιο βραβείο για μια φωτογραφία του. Έχει, επίσης, ασχοληθεί με τη Ζωγραφική, το Ψηφιδωτό, τον Κινηματογράφο και τη Λογοτεχνία, ιδιαίτερα την Ποίηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί