Δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Twitter του Ναυάρχου Αποστολάκη

Ακόμα δεν ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Αμύνης ο νυν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και «κάποιοι», το «ποιοι» ακριβώς ερευνάται αρμοδίως, φρόντισαν να του δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ στο twitter.

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού – και της συγχύσεως που δημιουργήθηκε εξαιτίας της – ήταν το να αναγκαστεί πριν από λίγη ώρα το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο λογαριασμός αυτός είναι ψεύτικος.

«Γνωρίζεται ότι λογαριασμός μέσου κοινωνικής δικτύωσης (twitter), ο οποίος αποδίδεται στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, δεν υφίσταται», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των χιλιάδων «ακολούθων» στον προαναφερθέντα ψεύτικο λογαριασμό του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ήταν και επίσημοι φορείς (υπουργεία) σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και δεκάδες δημοσιογράφοι.

Μία προσεκτική παρατήρηση βεβαίως θα τους απέτρεπε από τέτοια ενέργεια, αν παρατηρούσαν μερικές ενδιαφέρουσες… «λεπτομέρειες»:

Πρώτον, ο Αρχηγός εμφανιζόταν με θερινή στολή Αντιναυάρχου, ενώ είναι εδώ και τέσσερα χρόνια Ναύαρχος.

Δεύτερον, ο Αρχηγός δεν θα «υπόγραφε» ΠΟΤΕ ως «Υπουργός Εθνικής Άμυνας», με φωτογραφία φορώντας τη στολή του και – το κυριότερο – χωρίς ακόμα ΕΠΙΣΗΜΩΣ να έχει υπογραφτεί η νέα του τοποθέτηση.

Τρίτον, αν ήταν πραγματικός ο λογαριασμός του δεν θα έγραφε ΠΟΤΕ φυσικά το όνομά του ως «Ευαγγέλιος».

Αυτά και ας μην κάνουμε μηχανικά «αποδοχές» ή «ακολουθίες», αλλά ας το «ψάχνουμε» λίγο περισσότερο το όλο θέμα.

 

newpost

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί