Ο “κοινός” άνθρωπος των Αρναουτάκη- Αυγενάκη, η γαλάζια υποψηφιότητά του και οι σφοδρές αντιδράσεις στη ΝΔ

Είναι γνωστός άνθρωπος του περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, αλλά και του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, υπήρξε διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ για όλη τη θητεία των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Α. Σαμαρά, προσπάθησε να προσεγγίσει και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να παραμείνει στη θέση. Στη συνέχεια έγινε άνθρωπος του Λευτέρη Αυγενάκη (χωρίς να χάσει την επαφή και την εμπιστοσύνη του Στ. Αρναουτάκη), συμμετείχε στη λεγόμενη “κομματική ακαδημία” της ΝΔ και τοποθετήθηκε σύμβουλος του γαλάζιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρχου.

Τώρα, ο Γιάννης Μπρας (περί ου ο λόγος) ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την περιφέρεια Κρήτης. (“Για να έχει ο Αρναουτάκης παντού δικούς του για την… “εθνική Κρήτης”, όπως μου έλεγε γνωστός Ηρακλειώτης!)

‘Ελα μου όμως που τον άνθρωπο των Αρναουτάκη – Μητσοτάκη δεν τον θέλουν πολλοί από τη βάση της ΝΔ, που δεν μετακόμισαν στο κόμμα ενόψει ποθούμενων (γι αυτούς) εξελίξεων! Και είναι έτοιμοι να κάνουν τη δική τους αντίδραση. Τί ΝΑ κάνουν, ήδη ξεκίνησαν, όταν σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή ο ίδιος ο Γ. Μπρας δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της ΝΔ! Ποιος άκουσε τους παλιούς νεοδημοκράτες (όπως τον γνωστό τουριστικό επιχειρηματία, Μανώλη Γαβριλάκη, που έχει οδηγήσει και στα δικαστήρια τον κ. Μπρα για περίεργους χειρισμούς του κατά τη θητεία του στον ΟΛΗ) και τους φοβήθηκε!

Υποψιάζομαι ότι το σχόλιο του κ. Γαβριλάκη αφορά σε ανάλογες του Γ. Μπρα περιπτώσεις…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί