”Αιδώς Αργείοι”, στα πολιτικάντικα “δεν ξέραμε” και… “ετελείωσε” του δήμου Μαλεβιζίου!

Με μια ανάρτησή του στο facebook ο γνωστός Ηρακλειώτης δημοσιογράφος και συγγραφέας, Μιχάλης Στρατάκης, είχε καταγγείλει ότι βρίσκεται αποκλεισμένος στο σπίτι του, στη Ροδιά, σχεδόν από την αρχή του 2019, καθώς ο δήμος Μαλεβιζίου δεν έχει φροντίσει να διαμορφώσει καν ένα στοιχειώδες πέρασμα που θα τον φέρνει σε επαφή με τον έξω κόσμο!

Με ένα γλαφυρό “ανοιχτό γράμμα”, όπως το τιτλοφόρησε, περιέγραψε το πρόβλημα και έφερε τον δήμαρχο της περιοχής, Κώστα Μαμουλάκη, μπροστά στις ευθύνες που έχουν στους πολίτες.

Έγραφε μεταξύ άλλων ο κ. Στρατάκης: “…αμέτρητες φορές, προφορικά και γραπτά, σας έχω γνωστοποιήσει το πρόβλημα που επί μια δεκαετία με βασανίζει, ιδιαίτερα όταν βρέχει, όταν χιονίζει, όταν έχει ζέστη, όταν κάνει κρύο, όταν περνά κάποιο βαρύ όχημα από τον χωματόδρομο ή όταν φυσήξει δυνατός αέρας και εξαφανίσει όλο το χώμα.
Αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι η συμπεριφορά σας συνάδει προς την αδιαμφισβήτητη θεϊκή ιδιότητα σας.
Καθότι, ως θεό που θεωρείτε τον εαυτό σας, θεωρείτε και αυτονόητο δικαίωμα σας να δοκιμάζετε τους απλούς ανθρώπους, τους κατ’ εσάς ασήμαντους.
Κυρίως αυτούς που δεν διαθέτουν ”κουκιά”, μήτε και συνηθίζουν να μετατρέπουν τη γλώσσα τους σε δεύτερη γραβάτα.
Υπ’ αυτήν την έννοια, μπορεί να πεθάνω αποκλεισμένος στο σπίτι μου, πλην όμως γνωρίζω ότι μου έχετε εξασφαλίσει μια περίοπτη θέση στον ιδιόκτητο παράδεισο σας”.

Λίγο αργότερα, ο δήμος, μέσω του γραφείου Τύπου, έδωσε απάντηση με γνωστές, σε τέτοιες περιπτώσεις, λογικές: μόλις το μάθαμε, και τώρα… ετελείωσε, κατά τη γνωστή ατάκα του πολιτευτή του ελληνικού κινηματογράφου!

Διαβάστε την απάντηση που δίνει τώρα, μέσω του Candiadoc, στο δήμο, μετά την ανακοίνωση του τελευταίου ότι… “ετελείωσε’!

“Αιδώς Αργείοι”

Να υποθέσω ότι από Δευτέρα θα έρθουν για….”αυτοψία” και μετά…έχει ο Θεός (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ! Όσο για το τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Ρογδιάς, όντως έγινε, διότι ήταν στην Αθήνα και δεν μας βόλευε να πάμε εκεί και να τον ενημερώσουμε προσωπικά. Όμως, για τα άπειρα τηλεφωνήματα, τις γραπτές καταγγελίες, τα μηνύματα στην προσωπική ιστοσελίδα του Δημάρχου και τις δια ζώσης ενημερώσεις όλων των αρμοδίων που έχουν γίνει, άκρα του τάφου σιωπή.

Αυτά, για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Δείτε επίσης

Ως θεός που είστε…”- Μια επιστολή στον δήμαρχο Μαλεβιζίου, από γνωστό δημοσιογράφο, που τσακίζει κόκαλα

Τί απαντά ο Δήμος Μαλεβιζίου στην επιστολή του δημοσιογράφου που βρίσκεται αποκλεισμένος εδώ και 9 μέρες στο σπίτι του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί