Επικίνδυνος ως αντιπολίτευση, φανταστείτε να γινόταν κυβερνήτης!

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι απλά ένας γκαφατζής ή ένας ακραίος λαϊκιστής, με παράλληλο σύνδρομο γαλαζοαίματου και από… το θεό γραμμένο να κυβερνήσει! Είναι κάτι περισσότερο: ένας ακραίος υποκριτής και ψεύτης, απολύτως ανίκανος να φέρει σε πέρας το ρόλο του ως ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Δε θα αναφέρω όλα όσα ξέρουμε και έχουν γίνει ανέκδοτα της καθημερινότητας για τις γκάφες του, από τον εξωγήινο και τον “μικρότερο πολιτικό κρατούμενο” μέχρι τις… χαιρετούρες στις κούκλες της βιτρίνας. Αυτά απλά δείχνουν το διανοητικό του επίπεδο.

Αυτά που έχουν ιδιαίτερη σημασία και δείχνουν έναν άνθρωπο τον οποίο ουδείς μπορεί να εμπιστεύεται ούτε καν για να του μεταφέρει ένα κλειστό γράμμα, είναι όσα εξελίχτηκαν χθες.

Η Μέρκελ τον διέψευσε μεγαλοπρεπώς, ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν η “προδοσία Τσίπρα”, με αντάλλαγμα τη μη περικοπή των συντάξεων. Και βέβαια δεν περίμενε κανείς τη Μέρκελ για να καταλάβει το μέγεθος της πολιτικής ανοησίας του Κυριάκου, αλλά όταν η ίδια η καγκελάριος της Γερμανίας, ο πιο ισχυρός παράγοντας της Ευρώπης, σου λέει με τον τρόπο της ότι λες ανοησίες, είναι πραγματικό χαστούκι.

Οι ίδιοι οι συνοδοιπόροι του στη δεξιά της Ευρώπης, τον άδειασαν με τις χθεσινές συνεντεύξεις τους.

Σε συνέντευξή του στο EURACTIV, ο Γερμανός χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Έλμαρ Μπροκ δηλώνει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πει στο ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) ότι θα αποδεχόταν μία «επικυρωμένη» συμφωνία αλλαγής ονομασίας.

Και πρόσθεσε ότι το ζήτημα συζητήθηκε στο ΕΛΚ.

«Κατά συνέπεια, είναι καλό ότι στις συνομιλίες αυτές η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι θα αποδεχθεί την επικυρωμένη συμφωνία όταν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση».

Όλοι συμφωνούν υπέρ της λύσης στην -εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες- διαφωνία για το ονοματολογικό, ανάμεσα στην Ελλάδα και την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αναφέρει ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μιλώντας στο EURACTIV.com.

Όλοι γνωρίζουν ότι η ΠΓΔΜ έχει θετικό οικονομικό και ευρωπαϊκό μέλλον, τόνισε ο κ. Βέμπερ, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, «αδελφό» κόμμα του ΕΛΚ και αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, η οποία έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Μάνφρεντ Βέμπερ απάντησε διπλωματικά, αναφέροντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση και την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ακόμα κι αν αργότερα ο Βέμπερ μάζεψε κάπως τις δηλώσεις του (υπάρχει όμως και το ηχητικό, όπως ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη), το τεράστιο πολιτικό άδειασμα στον Μητσοτάκη παραμένει, που άλλα λέει στο “ακροατήριο” εντός Ελλάδας, για εκλογική κατανάλωση, και άλλα στο εξωτερικό…

Φανταστείτε αυτός ο απολύτως υποκριτής, ψεύτης και ανίκανος, να μπορούσε να αναλάβει και κυβερνήτης! Αυτός ακόμα και στο πόκερ θα κλέβει!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί