Δε θα μας «πούνε», μας «λένε» ήδη…

Σε μια εποχή με πολλές προκλήσεις όπου οι σύγχρονοι ρυθμοί συνθέτουν απαιτητικούς ρόλους ιδιαίτερα για τη σύγχρονη γυναίκα, η επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα σκέλος που «ξεκλειδώνει» και αναπτύσσεται δυναμικά, αφού η γυναίκα του σήμερα, ανάμεσα στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της κατέχει ταυτόχρονα και σημαντική θέση στο επιχειρείν.
Τα παραπάνω μεταξύ άλλων θα αναδειχθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου , στις 17:00 στο Ωδείο Ρεθύμνου με τίτλο «Γυναίκα και Επιχειρηματικότητα» και με μήνυμα …« Ξεκλειδώστε την πόρτα της ζωής που επιθυμείτε» !

Στο Ρέθυμνο, θα βρίσκεται η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη η οποία θα πραγματοποιήσει ομιλία στη διάρκεια της εκδήλωσης εμπνέοντας νέες γυναίκες μέσα από το παράδειγμά της και την επιτυχημένη επιχειρηματική δράση της αλλά και τους πολλούς και δύσκολους ρόλους στους οποίους καλείται να ανταποκριθεί στην καθημερινότητά της.

Όταν τραγουδούσε ο Μηλιώκας «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ…ς» κάτι θα ήξερε παραπάνω…

Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν! Αν θέλετε να μυηθείτε στον «μαγικό» κόσμο της επιχειρηματικότητας που «χώμα πιάνεις και χρυσάφι γίνεται» δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τα «σεμινάρια» της Μαρέβας! Αν επιθυμείτε την απόλυτη επιτυχία «Ξεκλειδώστε την πόρτα της ζωής…», όπως ακριβώς την «ξεκλείδωσε» η κυρία Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη!

Μην μιζεριάζεστε κυρίες μου με μπουγάδες, σιδερώματα, πλυντήρια και γεμιστά φούρνου! Ελάτε να δείτε τα «μυστικά της επιτυχίας», ‘όπως τα ξέρει η Μαρέβα! Τελικά εκεί στην «άριστη» Ν.Δ. το χουν ρίξει στα «σεμινάρια»! ο Άδωνις σεμινάρια αρχαιογνωσίας, η Μαρέβα σεμινάρια επιχειρηματικότητας, τύφλα να χει το Τσόμσκι και ο συγχωρεμένος Ουμπ. Έκο από κοινού.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται και διημερίδα για θέματα «ντιζάιν» από την κυρία … Πατούλη, αφού κι αυτή ως ειδήμων κάτι περισσότερο θα ξέρει επί του θέματος…

Επανέρχομαι στο τραγούδι του Μηλιώκα! Ας το διασκευάσει προσαρμόζοντας όχι σε μελλοντικό, αλλά σε παρόντα χρόνο το «μήνυμα» του άσματος! Δε θα μας «πούνε φίλε Γιάννη, Μ…ς», δυστυχώς μας λένε ήδη!!!

Υγ. αναμένουμε και φωτορεπορτάζ της «εκδήλωσης»,

Ο, tempora, o mores…

 

Ο Άριστος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί