Αεροπορική εταιρεία προσφέρει πτήσεις με… ζωντανή μουσική

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας Garuda προσφέρει στους πελάτες της ζωντανή μουσική εν ώρα πτήσης, με στόχο να προσελκύσει νέα πελατεία.

Η εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη της “συναυλία στον αέρα” χθες με δύο μουσικούς σε πτήση της από την πρωτεύουσα Τζακάρτα προς το γνωστό τουριστικό νησί Μπαλί.

Οι συναυλίες θα διαρκούν 10 με 15 λεπτά και ότι θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων ταλέντων, εξήγησε ο αξιωματούχος της Garuda.

Το 2017, η διοργάνωση από την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Southwest συναυλιών στον αέρα είχαν προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς ορισμένοι επιβάτες έλεγαν ότι θα προτιμούσαν να μην ενοχλούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης και να επωφεληθούν από τον χρόνο αυτόν που έχουν για να κοιμηθούν ή να διαβάσουν.

Η Garuda διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος από τις συναυλίες αυτές και ότι έχει εκπαιδεύσει τα πληρώματά της. “Στην περίπτωση αναταράξεων, ο τραγουδιστής θα καλείται να καθίσει”, διευκρίνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

ΠΗΓΗ: straitstimes.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί