Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με την ΕΠΟ

Συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Άγγελο Μπασινά και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αλέξη Δέδε, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόθεση της ΕΠΟ να ορίσει ως έδρα της Εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 το Παγκρήτιο Στάδιο. Για να συμβεί αυτό, απαιτούνται ορισμένες εργασίες στο Στάδιο, το μεγαλύτερο κόστος των οποίων προτίθεται να αναλάβει η Ομοσπονδία.

Ωστόσο και ο Δήμος, όπως τόνισε ο Δήμαρχος στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, είναι διατεθειμένος να συμβάλλει, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι  συγκεκριμένες εργασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Όπως έχω πει και άλλες φορές, το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να γίνει μια πολύ καλή  έδρα για την Εθνικής Ελλάδος και στο ποδόσφαιρο. Κυρίως διαθέτει χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν την Εθνική, θέλουν να την βλέπουν όσο συχνότερα γίνεται και είναι έτοιμοι να την βοηθήσουν, γεμίζοντας το Στάδιο στους αγώνες της.

Η συζήτηση με τον κ. Μπασινά και τον κ. Δέδε ήταν εποικοδομητική. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές, θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο πανέτοιμο να φιλοξενήσει την Εθνική».

Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ είχαν πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο Παγκρήτιο, όπου ο  κ. Βαρδαβάς τους ανέλυσε το κόστος των απαιτούμενων εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί