Ο «Κατακουζηνός» υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη!

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές επιτυχίες «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Καφέ της Χαράς», ως «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» και «Περίανδρος Πώποτας» αντίστοιχα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Χάρη Ρώμα ο οποίος «κατεβαίνει» με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Ο συνδυασμός αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Ο κ. Ρώμας είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, βραβευμένος πολλές φορές για το έργο του. Έχει σπουδάσει υποκριτική και παράλληλα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρκετά από τα θεατρικά έργα που έχει συγγράψει έχουν μεταφραστεί και παιχτεί σε θεατρικές σκηνές του εξωτερικού, με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας τον Χάρη Ρώμα ένα διακεκριμένο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά. Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του διεκδικώντας μία νέα καλύτερη Αττική για όλους μας, σηματοδοτεί και την έμφαση που δίνουμε στον τομέα του πολιτισμού στη χώρα μας. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να ξαναστρέψουμε όλα τα βλέμματα στην Αττική μας διευρύνοντας με σχέδιο και όραμα τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους στην πατρίδα τους. Συνεχίζουμε δυναμικά».

 

documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί