Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα μας και η επέλαση του «Τηλέμαχου» έφερε τα χιόνια σε πολλές περιοχές της Αττικής κυρίως στα βόρεια προάστια. Από την τροχαία έχουν ληφθεί μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνησή των οχημάτων με την διακοπή της κυκλοφορίας σε περιφερειακούς δρόμους, την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας ενώ γίνονται συστάσεις για χρησιμοποίηση αντιολισθητικών αλυσίδων. Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έφτασε στην Αθήνα, με τη χιονόπτωση να κάνει την εμφάνισή της και στο κέντρο της πόλης.

Νωρίτερα, στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, με την επέλαση του «Τηλέμαχου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μεταξύ άλλων, εντονη είναι η χιονόπτωση στο κέντρο της Ηλιούπολης, στην Εκάλη, στην Γλυφάδα, στην Κηφισιά, στη Μαλακάσα, στις Αφίδνες, στον Άγιο Στέφανο, στην Άνοιξη, στην Πολιτεία, στη Δροσιά και τη Νέα Ερυθραία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί