Επί τάπητος η επιστροφή στους απόστρατους των παράνομων μειώσεων των συντάξεων

Συνάντηση με τον πρόεδρο και το μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ηρακλείου κ. Νίκο Ουρανό και Νίκο Μαγουλάκη αντίστοιχα και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων κ. Σταύρο Καλογεράκη πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με θέμα την επιστροφή στους απόστρατους των παρανόμως παρακρατηθεισών συντάξιμων αποδοχών του νόμου 4093/2012.

Όπως αναφέρουν οι Απόστρατοι σε υπόμνημά τους που παρέδωσαν στον κ. Βαρδάκη, υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των αποδοχών που κατεβλήθησαν με τις συντάξεις του περασμένου Δεκεμβρίου σε εκτέλεση των αποφάσεων του ΣτΕ και των παρακρατηθέντων ποσών συντάξεων από το 2012, με αποτέλεσμα να ζητούν τον επανυπολογισμό τους.

Ο κ. Βαρδάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας επέδειξε την απαραίτητη βούληση για την άμεση αποκατάσταση των αδικιών που επέβαλαν οι μνημονιακοί νόμοι των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει το υπόμνημα και τις καταγγελίες των Αποστράτων στο Υπουργείο Εργασίας με σκοπό την αποκατάσταση οποιασδήποτε αδικίας έχει συντελεστεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί