Περιπετειώδη Θεοφάνεια στην Αλικαρνασσό!- Μικροτραυματισμοί κολυμβητών (φωτο)

Με περιπέτειες έγιναν ο αγιασμός στη Νέα Αλικαρνασσό! Στην παραλία χάθηκε για λίγο ο σταυρός και όταν τον βρήκαν, κολυμβητές “χτυπήθηκαν” από τα κύματα στα βράχια!

Η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι έσπασε ο σταυρός στον δεύτερο αγιασμό, όμως αυτό αφορούσε σε προηγούμενη τελετή και όχι στη χθεσινήγ, σύμφωνα με ενημέρωση από το ξενοδοχείο Σοφία όπου έγινε ο αγιασμός.

Επίσης, σε επικοινωνία που είχε με το Candiadoc o ιερατικώς προϊστάμενος του  ναού της Παναγίας της Καμαριανής, πατήρ Ζαχαρίας Χαριτάκης, διέψευσε ότι έσπασε ο σταυρός κατά τη σημερινή τελετή.

Τις πληροφορίες για τα περιπετει’ωδη Θεοφάνεια στην Αλικαρνασσό, δίνει με φωτογραφίες με ανάρτησή του εκπαιδευτικός- κάτοικος της περιοχής:

“Επεισοδιακά Θεοφάνεια στην Νέα Αλικαρνασσό. Στο λιμανάκι στο 3 πέταγμα του Σταυρού, τον χασανε για κάποια ώρα και όταν τον βρήκαν κατακτυπήθηκαν 2-3 κολυμβητές από τα κύματα που τους κτύπησαν στα βράχια στην προσπάθεια τους να βγουν έξω. Ας ελπίσουμε ότι τα κτυπήματα είναι ελαφρά και ασήμαντα, χρονιάρα μέρα.

Στην άλλη ενορία μας στην Καμαριανή στο πέταγμα του σταυρού τον πήρε ο αέρας τον πέταξε έξω από την πισίνα (εκεί αγιάζουν τα ύδατα στην πισίνα του “Σοφία” αντι στην θάλασσα) και τον έσπασε σε 3 κομμάτια.(Σημείωση Candiadoc: ‘Οπως προαναφέραμε η πληροφορία σχετίζεται με προηγούμενη τελετή και όχι χθεσινή).

Το δε βράδυ οι κεραυνοί κτύπησαν ένα σπίτι κάνοντας καταστροφές στο καυστήρα και ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού. Ας ελπίσουμε ότι η καταιγίδα “Σοφία” έφυγε από το Ηράκλειο και δεν αναμένουμε άλλα χειρότερα και του Χρόνου με υγεία και ευτυχία σε όλο τον ΚΟΣΜΟ”.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, σύννεφο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, σύννεφο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, σύννεφο, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ωκεανός, ουρανός, πλήθος, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί