Kαντέρ: Ο Ερντογάν θα βάλει πράκτορες να με σκοτώσουν (Βίντεο)

Ο πιο γνωστός αντίπαλος του καθεστώτος Ερντογάν, ο Τούρκος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, Ενές Καντέρ, δήλωσε πως δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την ομάδα του τους Νικς, επειδή ο Ερντογάν θα βάλει πράκτορες να τον σκοτώσουν.

Ο Τούρκος άσος, που είναι οπαδός του εξόριστου ιμάμη Φετουλάχ  Γκιουλέν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Λέικερς δήλωσε ρητά πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των Νεοϋορκέζων στο Λονδίνο, ενόψει του αγώνα με τους Ουίζαρντς στις 17 Ιανουαρίου.

Ο λόγος είναι όπως δήλωσε, πως φοβάται για τη ζωή του, εφόσον βγει εκτός ΗΠΑ, μιλώντας ανοικτά περί κατασκόπων που δουλεύουν για τον Ερντογάν, τον οποίο για άλλη μια φορά χαρακτήρισε δικτάτορα.

“Δυστυχώς δεν θα πάω εξαιτίας αυτού του θεότρελου Τούρκου δικτάτορα. Μπορεί να σκοτωθώ εκεί. Ετσι μίλησα με τη διοίκηση των Νικς και δεν θα πάω. Είναι λυπηρό γιατί όλο αυτό επηρεάζει την καριέρα μου και δεν θα είμαι εκεί να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Εξαιτίας αυτού του θεοπάλαβου μανιακού δικτάτορα δεν μπορώ απλά να πάω να κάνω τη δουλειά μου”.

Ο Καντέρ ρωτήθηκε αν πιστεύει πραγματικά πως μπορούν να τον δολοφονήσουν και απάντησε: “Ναι, εύκολα. Εχουν πολλούς κατασκόπους. Μπορούν να με σκοτώσουν εύκολα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί