Ελλάδα: Παρέσυρε με το ΙΧ του παιδί και το εγκατέλειψε

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 11χρονου αγοριού, είχαμε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Παπασιοπούλου στη συμβολή με την οδό Ψαρών απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι ήταν σε μια παρέα πέντε παιδιών που έπαιζαν με το λιγοστό χιόνι που έχει απομείνει σε πεζοδρόμια και αυλές. Ο 11χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε  ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δε σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε κάποιους ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν και το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Όπως έλεγαν τα παιδιά ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί