Άδωνης είναι αυτός: Θέλει να μηνύσει και την Κρητικιά εισαγγελέα που μάχεται κατά της διαφθοράς!

Ε, Άδωνης είναι αυτός! Από τη μια, σε συνέντευξή του στα “Παραπολιτικά”, παραδέχεται ότι συνομιλούσε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα με τον διπλό ρόλο, άλλοτε διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νϊκο Μανιαδάκη, κι από την άλλη ανακοινώνει ότι θα κάνει… μήνυση στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, την Χανιώτισσα Ελένη Τουλουπάκη!

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, είπε πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη… τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό.

«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε με το γνωστό του ύφος ο κ. Γεωργιάδης, δίνοντας… “λύση” σε όλα! Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.

«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.

Εντάξει, Άδωνη, ναι θα σου λέμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί