Κλείνει μέχρι τη Δευτέρα το σημείο του ΒΟΑΚ όπου έγινε κατολίσθηση στο βουνό (βίντεο)

Την διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο τμήμα Γαλατάς-Πλατανιάς μετά και τη σφοδρή κατολίσθηση που έχει προκαλέσει την αποκοπή της κίνησης στο ένα ρεύμα,αποφάσισε με ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Δείτε:

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων καθώς και των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Από αύριο (05.01.2019) και ώρα 07.00, έως την Δευτέρα (07.01.2019) και ώρα 07.00, από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων – Κισσάμου.

Δείτε το βίντεο του zarpanews από το σημείο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί