Ζητούν να κλείσει τμήμα του δρόμου στον ΒΟΑΚ λόγω επικινδυνότητας

Να κλείσει ο δρόμος στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Σταλού εξαιτίας της μεγάλης κατολίσθησης που προκλήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία, ζητά με επιστολή του στην Τροχαία Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

Η επιστολή Βουλγαράκη:

Όπως είναι γνωστό στις 2-1-2019 σημειώθηκε κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ στο 8ο χιλιόμετρο Χανίων – Καστελίου στην περιοχή του Σταλού, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Το μέγεθος της κατολίσθησης είναι μεγάλο και δεν αντιμετωπίζεται μόνο με την άρση των καταπτώσεων καθώς το φαινόμενο εξελίσσεται συνεχώς.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα με κίνδυνο στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων και των απασχολούμενων για στην άρση της κατάπτωσης.

Ύστερα από τα παραπάνω προτείνουμε να προχωρήσετε στην διακοπή της κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ από Α/Κ Γαλατά έως Α/Κ Πλατανιά και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π. Ε. Οδικό Δίκτυο.

Μετά το πέρας του Σαββατοκύριακου θα επανέλθουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού επανεκτιμηθούν οι τοπικές συνθήκες, η εξέλιξη του φαινομένου και οι μετεωρολογικές προβλέψεις.

kriti24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί