Γυναικοκτονία με ρατσιστικά κίνητρα στην Κέρκυρα

Ο πατέρας που σκότωσε την 28χρονη κόρη του, δεν ενέκρινε την ερωτική σχέση της με αλλοδαπό – Ο 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Σάββατο – Για «κτηνωδία» έκανε λόγο η ιατροδικαστής.

Ρατσιστικά κίνητρα είχε το φρικιαστικό έγκλημα στην Κέρκυρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο πατέρας που σκότωσε την 28χρονη κόρη του, το έκανε γιατί δεν ενέκρινε την ερωτική σχέση που είχε συνάψει με αλλοδαπό.

Πιο συγκεκριμένα η άτυχη κοπέλα που αγνοείτο κι εντοπίστηκε θαμμένη πίσω στο σπίτι της, είχε σχέση με έναν Αφγανό μετανάστη. Ο πατέρας της, ομογενής από την Αλβανία, δεν ενέκρινε τη σχέση αυτή, γεγονός που είχε οδηγήσει σε καθημερινούς καβγάδες. Η 28χρονη δεν υπέκυπτε στην απαίτηση του πατέρα της να διακόψει τη σχέση αυτή και τελικά την Πρωτοχρονιά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Μη έχοντας δώσει σημεία ζωής για δύο μέρες, ο Αφγανός φίλος της κατήγγειλε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, φοβούμενος ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που ήταν εξ αρχής ο Νο.1 ύποπτος των Αρχών, έσπασε μετά από πολύωρη ανάκριση κι ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που έθαψε την κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου και διεξήχθη η ιατροδικαστική εξέταση.

Άναυδη με την αγριότητα του παιδοκτόνου η ιατροδικαστής – “Είναι κτηνωδία”

Σοκ ακόμη και στην ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 29χρονης στην Κέρκυρα προκάλεσε η ένταση των χτυπημάτων του δράστη-πατέρα της, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το News 24/7.

Όπως η ίδια περιέγραψε πρόκειται όχι απλώς για ένα άγριο έγκλημα αλλά για μία κτηνωδία δίνοντας συγκεκριμένα επιχειρήματα για τον ισχυρισμό της.

«H κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον εφτά ραπίσματα στο κεφάλι. Επίσης, την ώρα που σήκωσε τα χέρια της ψηλά, προφανώς για να προστατεύσει το κεφάλι της και το πρόσωπό της, η Αντζελίνα δέχτηκε ραπίσματα και στα χέρια” τόνισε αρχικά η Χρυσαυγή Κούση.

“Από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά με τόση μανία το παιδί του. Και μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο γονιός είχε τη διαύγεια να καθαρίσει το χώρο από τα αίματα, να απομακρύνει τα πράγματα της κόρης του και να τη θάψει. Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία” συνέχισε.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Σάββατο έλαβε ο 52χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Το σχόλιο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία

"Δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του ανδρός μου, θέλω να είμαι ο εαυτός μου", φώναζαν οι φεμινίστριες στις δεκαετίες…

Gepostet von Anneta Kavadia am Donnerstag, 3. Januar 2019

 

Πηγές: TVXS, News 24/7, ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί