Δολοφονία Τοπαλούδη: Βρήκαν αιμόφυρτο τον Έλληνα κατηγορούμενο

Τραυματισμένος στο κελί του, στις φυλακές Γρεβενών, βρέθηκε ο 21χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συγγενείς του είπαν ότι αυτοτραυματίστηκε μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

“Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι έχει τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται. Ένα παιδί είναι που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δε μπορεί να το αντέξει”, είπε συγγενής της οικογένειας του νεαρού, στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο συγγενή, ο 19χρονος Αλβανός “ήταν η καταστροφή του”. ” Ο… (Έλληνας) ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε”.

“Συνεργασία” των δύο κατηγορούμενων δείχνουν νέα στοιχεία

Νεότερα στοιχεία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού της άτυχης 21χρονης, κάποιος κρατούσε την άτυχη κοπέλα και άρα, οι δύο κατηγορούμενοι “συνεργάστηκαν” για το φρικτό φονικό.

Αυτό, δείχνει μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκαν τα χέρια της κοπέλας, που όπως φαίνεται, δεν είχε καν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή της.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί