Τσιτσιπάς και Σάκκαρη «γονάτισαν» Φέντερερ και Μπέντσιτς

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού τένις σημείωσαν πριν λίγη ώρα τα δύο «χρυσά» παιδιά, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη καθώς επικράτησαν στο διπλό των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίνκα Μπέντσιτς με 3-4, 2-4, 3-4 και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το Hopman Cup.

Το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε συνολικά με 2-1 νίκες στο ματσάρισμα με την Ελβετία (την άλλη νίκη έκανε νωρίτερα η Σάκκαρη), η οποία ήταν εκείνη όμως που πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο ελληνικός θρίαμβος πανηγυρίστηκε δεόντως από τον Στέφανο και την Μαρία οι οποίοι αγκαλιάστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Έλληνα άσο να φωνάζει μπροστά στην κάμερα «για την Ελλάδα»!

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς… ζόρισε πολύ τον Φέντερερ, αλλά έχασε στο τάι μπρέικ και τα δύο σετ με 7-6 (6), 7-6 (4) από τον «βασιλιά» του τένις. Με αυτή τη νίκη η Ελβετία προκρίθηκε στον τελικό του Hopman Cup, την ώρα που η ελληνική ομάδα χρειαζόταν να νικήσει και στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων, προκειμένου να πάρει αυτή το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Λίγο αργότερα η Σάκκαρη αντιμετώπισε τη Μπελίντα Μπέντσιτς στο μονό των γυναικών και επικράτησε 6-3, 6-4, επιτρέποντας στην Ελλάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τις αναμετρήσεις της με την Ελβετία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί